OM OS

VORES HISTORIE

Det starter altid med en drøm om at når et bestemt mål, 

og så ender man et helt andet sted...der er mindst lige så godt

GÜLLÜOGLU DANMARK APS

Güllüoglu Tyrkiet – M. Nejat Güllüoglu

Grunlagt i 1871 med den første forretning i Gaziantep i Tyrkiet. 148 år og 5 generationer senere er virksomheden vokset med adskillige afdelinger i Tyrkiet og udover landet grænser. Güllüoglu kan, med sin 7000 m2 store fabrik i Istanbul (Kagithane) med stolthed kalde sig verdens største baklava producent og baklava distributør.

Virksomheden er indehaver af eget HACCP system, ISO 9001 Certifikat og Internationalt Halal Certifikat.

Fra fabrikken i Istanbul sendes varerne vacuumpakkede, friske eller frosne til flere lande i verden. Dermed kan Güllüoglu stå inde for den kvalitet som kendetegner dette verdensberømte brand.Güllüoglu Danmark - Zahide Tanirli Kayaalp

Güllüoglu kom til Danmark, nærmere betegnet Albertslund i 2017 og Glostrup i 2019. 

Zahide Tanirli Kayaalp er indehaver og driftsansvarlig. Engrossalg

Siden 2019 har vi leveret varer til flere butikker, cafeer og restauranter på Sjælland. Vores sortiment består bl.a. af baklava, Turkish delight, kager, morgenmadsprodukter som simit, pogaca, gözleme og diverse börek varianter. Franchisemuligheder

Vi har planer om at vokse udover Storkøbenhavns grænser og søger derfor franchisees i hele Danmark, ja endda hele Skandinavien.

Utrolig simpelt koncept og utrolig lækker kvalitet

Vi nyder resultatet af et koncept, som er udviklet og afprøvet gennem 20 år. Güllüoglu Tyrkiet har sit eget laboratorium, og udvikler hele tiden nye produkter, uden at give afkald på smag og kvalitet.

Læs mere om samarbejdsmuligheder.

   Smileyrapport          © Copyright. All Rights Reserved.